Training voor Barbers

Training voor Barbers

De Barber opleiding Barber meets Hairstylist is ontwikkeld voor de Barber die zijn of haar skills in het Barberschap sterk wil verbeteren door hairstylist technieken toe te voegen. Wij maken van jouw passie voor het herenvak een ware specialisatie. Een praktische inspiratievolle dag en gepassioneerde Educators zorgen ervoor dat iedereen zich na afronding van deze dag zelfverzekerd en bekwaam voelt met de nieuw opgedane vaardigheden.

De kunst van de barber staat voor ambachtelijke precisie en de perfecte uitvoering in combinatie met Hairstylist technieken. We gaan in op de types van verschillende mannen en hoe je daar het best op kunt inspelen. Je gaat alleen werken op dolheads en er zullen echte mannen zijn. Geen man of coupe is namelijk hetzelfde en bij Bont Academy maken we haar op maat.

Deze opleiding is te volgen op onze Academy in Zuidlaren. Als deelnemer aan deze opleiding dien je minimaal 1 jaar Barberervaring te hebben. We gaan je niet leren mannen te knippen, dit moet je al kunnen. Deze opleiding is bedoeld voor de Barbers die zich wil verdiepen (hairstylist technieken), verbeteren en specialiseren in barbering.

Programma

9:00: ontvangst & start
9:30 – 12:00 uur: Educator uitleg en demonstratie
12:00 – 13:00 uur: Lunch
13:00 – 17:00 uur: live werken op dolheads
17:00 – 17:30 uur: afsluiting

Kosten: 249,- incl. BTW (inclusief dolhead & lunch)

Wat meebrengen?

Werkkit: Voor deze dag heb je een aantal materialen en tools nodig: Föhn met mondstuk, Tondeuse & opzetstukken, Finale trimmer, Knipschaar, Blade razor & mesjes, Barbers baard kam, Grote Opknipkam, Tondeuse kam, Flexibele kam, Nekkwast.

Aanmelden

Ja ik geef me op voor Training voor Barbers