Training voor kappers

Training voor kappers

Doe mee met deze 1-daagse hands-on fade cursus die op maat is gemaakt voor Hairstylisten die tondeuse werk en Fade-capaciteiten willen leren of bevorderen door de Bont Academy-manier te trainen. Wij kwalificeren elk jaar meer dan 200 Hairstylisten met behulp van onze bewezen resultaatgerichte, praktijkgerichte en praktische trainingsbenadering.

Format

De training begint met een deskundige demonstratie van je educator. Vanaf dat moment ga je direct oefenen wat je hebt gezien op 2 echte klanten die elke dag door Bont Academy worden aangeboden. Deze training zal zich focussen op fades en het juiste gebruik van de tondeuse. Je leert stap voor stap hoe je het kapsel kunt faden. Onze professionele Educators staan ​​altijd aan je zijde om toezicht te houden, vertrouwen op te bouwen, je vaardigheidsniveau te verbeteren en uitzonderlijke resultaten te leveren.

Na het voltooien van maximaal 3 echte live-knipbeurten (afhankelijk van je snelheid)en onder de steun van uitzonderlijke Barber-educators, ben je klaar om fades in de dagelijkse praktijk uit te voeren. Omdat wij alle klanten tijdens deze cursus aanbieden betekent het dat u uw tijd besteedt aan het ontwikkelen van uw vaardigheden direct in de praktijk.  De lessen worden gegeven voor 3 tot 6 studenten van alle leeftijden en beide geslachten. Wees er dus snel bij en boek deze cursus!

 

Programma

Ochtend

9:00 ontvangst & start
9:30 – 12:00 uur – Educator uitleg en demonstratie

Pauze; 12:00 – 13:00 uur

Middag

13:00 – 17:00 uur live werken op echte klanten
17:00 – 17:30 uur afsluiting

Kosten P.P. voor deze cursus; € 249,- incl. BTW

Wat meebrengen?

Je eigen kappers benodigdheden

Wat is aanwezig?

Kapmantels, tondeuses, föhns.

Aanmelden

Ja ik geef me op voor Training voor Kappers