Over Ronald de Bont

Wat anderen zeggen

Testimonials

Wat anderen vinden van Ronald de Bont 

Ronald’s history of knowledge past from his farther to then innovating his craft and developing his skills to train his number of salons becomes inspiring to all. This is man with great passion and respects all others in our trade. It is an honour to know him and to have worked alongside him.

James Beaumont

Global Ambassador, 1922 By JM Keune

In 2013 ben ik terecht gekomen bij Ronald de Bont die mij alle kneepjes van het vak heeft aangeleerd met de opleiding en mij heeft laten groeien tot een vakkundig barbier. Zijn methode om op te leiden is duidelijk, overzichtelijk en heeft voornamelijk een hoog niveau, daarom zit je bij Ronald goed.

Marciano Soerjaman

Zelfstandig ondernemer, Gents Barbershop

Ronald has a wealth of knowledge when it comes to barbering. He has experience with the top brands, owning and running multiple shops and keeping in touch with trends. He is great with people and has a fantastical of passing on knowledge. If you spend any time with Ronald you will most definitely learn something.

Tom Chapman

Global art directeur , JM Keune

Mijn barbiersavontuur  is zes jaar geleden begonnen onder de vleugels van Ronald De Bont. Als klant had ik al veel bewondering voor het mooie vak en toen mij de kans werd aangeboden, nam ik een sprong in het diepe. Ik had het genoegen om mee te kijken over de schouders van de mannen die destijds de Barbershop in Groningen runde.

In rap tempo leerde ik van Ronald de basistechnieken voor een solide herencoupe. Via het project So you are a barber, bood hij mij de kans om op diverse locaties mijn nieuwe skills te kunnen beoefenen.

Inmiddels duizenden kapsels verder, maakt deze fundering nog dagelijks deel uit van de manier waarop ik werk en ben ik trots op mijn tijd als barber binnen de Barbershop.

Jamey Martowirono

Owner, Wayne's Manor

Waarom zou je je barbiers opleiding moeten volgen bij Ronald de Bont?
Ronald is ten eerste al een genot om mee te mogen werken. Gezellig, vrolijk maar ook zeker duidelijk.
Ten tweede is hij een meester in zijn vak. Hij verstaat heel goed wat hij doet en weet dat goed te communiceren naar jou als leerling, en dat niet alleen door het te vertellen maar ook door het te laten zien.
Het is sneller dan de gemiddelde kappersopleiding waardoor je dus ook daadwerkelijk sneller aan het werk kan als barbier.
Door zijn opleiding kon ik dus ook snel het werkveld betreden, en mijzelf ontwikkelen tot een betere barbier.
Nu run ik, 3 jaar na mijn opleiding afgerond te hebben, samen met mijn zus een kapsalon in Vollenhove. Ook ben ik zelf cursussen gaan geven in de kunst van het klassiek natscheren en heb ik die kennis verder kunnen doorgegeven aan andere salons.

Tom Lok

Zelfstandig ondernemer

Ronald de Bont is gepassioneerd en een gemotiveerd collega voor zijn vak.
Ronald die al meer dan 33 jaar in het vak zit, blijft zichzelf ontwikkelen en deelt graag zijn kennis met anderen omdat hij het iedereen gunt om zijn dromen te verwezenlijken en een toekomstperspectief te hebben.
Ik heb dat met mijn eigen ogen al een paar keer mogen zien en ervaren.
Onze trip naar Lesbos op een plek waar mensen op de vlucht zijn.
Als mensen niet gemotiveerd worden door Ronald voor het vak, dan zijn ze helaas niet geschikt, want Ronald straalt alle rust uit en neemt alle tijd om zijn kennis over te dragen.
Top collega.
Nero

Nero de Boer

Nero Barbershop Ermelo