Training voor kappers

Training voor kappers

Wordt er steeds vaker gevraagd naar de optie tot het knippen van een baard of wil je als kapper je graag verbreden op het gebied van fades en de tondeuse? De Bont Academy biedt barber training van een zeer hoog niveau. Dit is een eendaagse basistraining ter aanvulling op je techniek, waarmee direct gewerkt kan worden door kappers en stylisten. Vandaag getraind, morgen aan de slag!

Wat biedt de training voor kappers?

De training begint met een deskundige demonstratie van Ronald de Bont. De training zal zich focussen op fades en het juiste gebruik van de tondeuse. Na de demonstratie ga je direct aan de slag op een doll head, om de stappen goed onder de knie te krijgen.

Na de pauze ga je op een stap voor stap faden op een door jezelf meegenomen model. Ronald staat uiteraard altijd aan je zijde om toezicht te houden, vertrouwen op te bouwen, je vaardigheidsniveau te verbeteren en uitzonderlijke resultaten te leveren.

Meld je direct aan voor de eerstvolgende training of neem contact op voor meer informatie over onze training tot barbier.  

De training wordt gegeven aan 3 tot 6 deelnemers.

Kosten

Kosten per persoon voor deze training: € 249,- excl. BTW (doll head en lunch inbegrepen).

 

Meer informatie?

Ja, ik ontvang graag meer informatie over training voor kappers